Varstvo podatkov

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v obsegu, potrebnem za izpolnitev poizvedb (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, podaljšanih garancij) in vso potrebno komunikacijo povezano s poizvedbo. Osebni podatki so ime in priimek, naslov, elektronska pošta in telefonska številka.

Do podatkov, shranjenih v zbirki podatkov colby.si, imajo dostop pristojni sodelavci podjetja. Vsi zbrani podatki se hranijo na varnih strežnikih ob upoštevanju in spoštovanju veljavne zakonodaje o varstvu osebnih podatkov in njihove obdelave. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam.

Za upravljanje z zbirko podatkov Colby je odgovoren Boštjan Brumen, vodja razvoja.

Če želite spremeniti ali izbrisati svoje osebne podatke ali če želite izvedeti, kateri vaši osebni podatki so shranjeni na našem strežniku, lahko to storite s poslano elektronsko pošto na bostjan.brumen@colby.si

Vsi zbrani osebni podatki se izbrišejo po petih letih od vašega zadnjega vpisa, popravka ali privolitve za obnovitev vpisa v bazo.

Če želite prejemati informacije o novostih v ponudbi, akcijah, razprodajah, odprodajah se lahko naročite na storitev elektronskega obveščanja Colby novice. 

Prejemanje elektronskih obvestil lahko kadarkoli v celoti prekličete z elektronsko poštno na naslov bostjan.brumen@colby.si.

Podjetje Colby d.o.o. uporabnikom zagotavlja varovanje vseh njihovih osebnih podatkov. Vsi posredovani osebni podatki uporabnikov so namenjeni izključno administraciji storitve, te podatke pa bomo uporabljali ali razkrili le za namene, zaradi katerih jih je z vašim privoljenjem zbirala oziroma na zahtevo uradnih organov Republike Slovenije.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke z besedilom, ki jih na vaš računalnik ali mobilno napravo shranijo spletne strani, ki jih obiskujete. Naloge piškotkov so različne. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletne strani, nekateri so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje, nekateri pa se uporabljajo tudi za spremljanje obiska spletne strani, kar upravitelju pomaga pri stalnem izboljševanju spletne strani in uporabnikove izkušnje z njo.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke. Delovanje spletnega brskalnika lahko spremenite v nastavitvah, tako da računalnik piškotke zavrne ali da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani. Namestitev piškotkov lahko v brskalniku tudi popolnoma preprečite za vse obiskane spletne strani. Piškotke, ki so že shranjeni na vašem računalniku, lahko izbrišete.

Piškotke spletne strani colby.si lahko popolnoma zavrnete, vendar bo delovanje spletne strani zaradi tega okrnjeno. Podatkov, zbranih preko piškotkov, ne posredujemo tretjim osebam.

Piškotek 1: Z njim opravljamo statistično analizo uporabnikov. Rezultati nam omogočajo izboljševanje delovanja programa spletne trgovine.

Piškotek 2: Z njim povezujemo spletno trgovino s socialnimi omrežji.

Piškotek 3: Z njim omogočimo objavo oglasov partnerskega oglaševalskega sistema. 

Podatkov, ki jih zbiramo na tak način, ne posredujemo tretjim osebam.

Piškotke lahko zavrnete, vendar bo stran zaradi tega rahlo okrnjena.